Pizza rapida cu mult cascaval

de corina241 in Pizza, 9 Ian 2011 | 7009 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul de pizza:

  • 250 faina
  • 1 ou
  • 1 lingura de ulei
  • 1/2 cubulet de drojdie proaspata
  • 150 ml lapte caldut
  • sare

Topping:

  • salam picant
  • kaiser afumat
  • 2 oua
  • sos de rosii
  • 350 g cascaval
  • masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida cu mult cascaval:

Pentru aluat:Intr-un castron punem faina,improvizam o mica adancitura in care presaram cateva cristale de zahar,1/2 lingurita de sare,punem oul,laptele caldut in care am dizolvat drojdia si incepem sa framantam.Treptat incorporam si uleiul,framantand in continuare.Coca obtinuta o intindem pe fundul tavii de aragaz si ungem cu sos de rosii.

Intr-un alt castronel batem ouale cu un praf de sare si apoi punem salamul si kaiserul taiate cubulete peste ele.Asezam totul peste blatul de pizza cu grija pentru a nu se scurge oul.Jumatatea din cantitatea de cascaval o punem in momentul cand am pus mezelurile si dam la cuptor(incins la 180°) pentru 15 minute.

Restul de cascaval ras il punem la sfarsit,apoi mai lasam totul inca 5 minute.

Maslinele le-am pus optional,pentru ca micile mele le-au scos din peisaj;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida cu mult cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa cu aluat fara framantare